CURS DE FORMATORI ÎN METODE CONTEMPORANE DE INSTRUIRE MEDICALĂ

18.11.2019

În perioada 11-14 noiembrie 2019 în cadrul Centrului Universitar de Simulare în Instruirea Medicală s-a desfășurat un ulterior curs – Metode contemporane de instruire medicală. Acesta fiind unul predestinat personalului didactic universitar, pentru dezvoltarea abilităților de predare, cu accent pe instruirea medicală prin simulare.

La această instruire a participat un grup de personal științifico-didactic  al Universității de Stat de Medicină din Zaporojie, Ucraina. De menționat faptul, că acest eveniment nu este o primă experiență, asemenea cursuri au mai fost solicitate de către reprezentanții altor Universități de medicina din Ucraina, ceia ce demonstrează o poziționare eficientă a CUSIM-ului în împărtășire de experiență și poziționare ca un Centru de excelență în regiunea Europei de Est.

Cursul este elaborat și predat de un grup experimentat de personal didactic al USMF, coordonatori în cadrul CUSIM, care au obținut calitățile și abilitățile respective în cadrul centrelor de simulare internaționale cu renume.

Programul pentru aceste patru zile, două zile nivel de bază și respectiv două zile nivel avansat de instruire, a fost unul complex, actual și cu abordări moderne de instruire. Feedback-ul obținut din partea beneficiarilor și de data aceasta a fost unul foarte pozitiv, iar cursul apreciat ca unul divers și util în implementarea metodei de instruire medicală prin simulare.

Noutati externe recente