CUSIM - Laureat la Gala Premiilor în Sănătate - 2015

28.04.2015

În 23 martie 2015 Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală a fost printre lauriații Galei Premiilor în Sănătate - 2015, obținînd premiul la categoria Performanță în activitatea didactică. 

Perioada de referință fiind aprilie 2014 - martie 2015. În această perioadă de activitate în cadrul CUSIM au fost instruiți peste 5700 de persoane: studenți, medici rezidenți și medici în cadrul educației medicale continue, într-un arsenal de 14 discipline. Tot în această perioadă CUSIM a găzduit și a fost implicat în activitățile mai multor proiecte europene. 


Iar din decembrie 2014  a fost inclus în rețeaua de Centre de Simulare a Societății Europene de Simulare Aplicată în Medicină (SESAM), astfel, obținînd un calificativ  de recomandare ca Centru de simulare abil pentru instruire, într-o lista unde se regăsesc centre din Europa cu experiență și renume.

 

Desigur, toate aceste rezultate fiind obținute grație activității echipei de entuziaști și profesioniști care activează în CUSIM și rămîn și în continuare devotați motto-ului Centrului:

Simulare-n instruire – Siguranță-n acțiuni !

Noutati externe recente