Sesiunea de Simulare și Instruire pe pacienți standardizați în CUSIM

16.09.2014

     În incinta CUSIM, sub genericul „Instruire interprofesionalălă în domeniul evaluării și tratamentului durerii cronice în practica medicinii de familie” în perioada 08-12 septembrie 2014, s-a desfășurat Sesiunea de Simulare și Instruire pe pacienți standardizați din cadrul Cursului educațional.

     Trainingul dat, a prevăzut participarea a peste 200 de persoane printre care medici rezidenți, medici de familie, medici traumatologi, medici anesteziologi, veniți din diferite regiuni ale Republicii Moldova.

 

     Rotaru Olesea, medic de familie, Centrul de Sănătate, Orhei, a susținut că este pentru prima dată în CUSIM, dar a rămas doar cu impresii pozitive ce o vor face să revină de cîte ori va avea fericita ocazie.

 

     Cociorvă Lucia, medic de familie, Centrul de Sănătate nr.1, Brăviceni, a precizat că a rămas cu impresii plăcute și benefice, iar instructorii au dat dovadă de un profesionalism înalt. „N-aș fi imporivă de a mai participa la un astfel de curs educațional, atît de important pentru dezvoltarea noastră ca medici”.

Noutati externe recente